Seleccionar página

LA GRAN FESTA

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

LA GRAN FESTA!

(Festers 2019)

Ja es demanava un canvi més enllà de les típiques tasques que, des de fa anys, els festers desenvolupen per poder recaptar diners i poder invertir-los en les tan esperades festes.

Comencen amb l’asguinaldo, la loteria de cada mes, alguna que altra rifa, de seguida arriba Sant Pere i ajuden a montar les barreres, al mercat medieval la consegüent rifa; i de sobte, arriben festes.

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Amb tot açò, els festers 2019 han volgut innovar, desmarcar-se i ser una mica més diferents. I ho han aconseguit. “La gran festa!” és un espectacle mitjançant el qual s’interpreten cançons de diferents èpoques que no deixen indiferent a ningú, presentat per Amparo i Antonio el Teño. Des de “Buenas noches señora” de Bertín Osborne, passant pel grup “Fórmula Abierta”, fins a arribar a “Crazy in Love” de Beyoncé, tornant al producte nacional de Rosario i intèrprets mítiquíssimes i internacionals com les Spice Girls.

Una aposta arriscada, però que ha sabut funcionar molt bé: una experiència diferent que demostra que la joventut no sols mereix crítiques negatives, sinó que quan s’ho proposa pot aconseguir fer gaudir als joves i als no tan joves.

L’únic punt negatiu que hi vaig trobar (i que més d’una vegada vaig escoltar) fou que els encarregats del material audiovisual entorpien el camp de visió de tots aquells que estàvem asseguts; i tot i que siga per a un bé futur, minvava l’experiència en directe.

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Sols em queda donar l’enhorabona a tots aquells que han contribuït a que el poble se sorprenguera, passara una bona estona i recordara els hits que tots coneixem. Bon començament per als festers. Molts ànims, i a aprofitar el que serà un dels vostres millors anys! Enhorabona!

Ana Romero-Nieva Mahiques

https://nocterno.wordpress.com/

 767 Visites totals,  9 Visites avuí

Sobre el Autor

Ana Romero Nieva

Ana és infermera. També professora. També músic. Empedreïda lectora.I una bona fotógrafa , col·laboradora de QD des del principi. De tant en tant li agrada escriure i argumentar els seus punts de vista. I per si fora poc tampoc se li dona mal la crítica literària. https://nocterno.wordpress.com/

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

ESTADÍSTIQUES

 768 Visites totals,  10 Visites avuí

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics