Seleccionar página

PEL CARRER 1′ DE MAIG…(anotacions a corre-cuita)

PEL CARRER 1′ DE MAIG…(anotacions a corre-cuita)

Matí molt fresc. El carrer 1′ de Maig sempre ple de cotxes a un costat i a l’altre i quan un puja i l’altre baixa, quan un va i l’altre ve, es fa penosa la conducció. Ens tornem a trobar tres personas distintas y un sólo Dios verdadero. La pluralitat sempre enriqueix en el devenir dels temps. I al mig, una plaça, la de la Constitució, la qual es referirà a l’última, la de fa 40 anys. Una plaça, un raconet amb encant que guarda la Residència de la 3ª edat, diu allí.«El jaguar» ofereix descans i reconfort. I una clínica per a alleugerar els dolors del cos. Alguns encara recorden la clínica del metge don Salvador situada més o menys sobre la meitat del carrer. És curiós com conviuen Pius XII i l’1 de Maig.Exemple de convivència,tolerància i concòrdia.

Poques són ja les cases barates que han sobreviscut al pas del temps i del progrés. No obstant encara veiem algunes, no lliures de reformes i contrareformes com la mateixa Història. La resta de cases i construccions són de nova fàbrica jo diria de la segona meitat del passat segle.

 37 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics