PEL CARRER 1′ DE MAIG…(anotacions a corre-cuita)

PEL CARRER 1′ DE MAIG…(anotacions a corre-cuita)

Matí molt fresc. El carrer 1′ de Maig sempre ple de cotxes a un costat i a l’altre i quan un puja i l’altre baixa, quan un va i l’altre ve, es fa penosa la conducció. Ens tornem a trobar tres personas distintas y un sólo Dios verdadero. La pluralitat sempre enriqueix en el devenir dels temps. I al mig, una plaça, la de la Constitució, la qual es referirà a l’última, la de fa 40 anys. Una plaça, un raconet amb encant que guarda la Residència de la 3ª edat, diu allí.«El jaguar» ofereix descans i reconfort. I una clínica per a alleugerar els dolors del cos. Alguns encara recorden la clínica del metge don Salvador situada més o menys sobre la meitat del carrer. És curiós com conviuen Pius XII i l’1 de Maig.Exemple de convivència,tolerància i concòrdia.

Poques són ja les cases barates que han sobreviscut al pas del temps i del progrés. No obstant encara veiem algunes, no lliures de reformes i contrareformes com la mateixa Història. La resta de cases i construccions són de nova fàbrica jo diria de la segona meitat del passat segle.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES