PEL CARRER DE LES ÀNIMES…

PEL CARRER DE LES ÀNIMES…

ANOTACIONS A CORRE-CUITA

El carrer de Les Ànimes molt bé podria també dir-se «Carrer del Sospir», per la brevetat del recorregut.El nom de «Les Ànimes» m’inspira por, qüestió molt personal.El nom popular de «Carrer Finet» em tranquilitza, m’alleugera la por i m’apropa a la realitat palpable i material.

Un carrer que serveix de «vaso comunicante» entre el Carrer Nou i el Carrer de les Germanies.Dues o tres cases el conformen, així com un forn de poble-poble amb les olors,aromes i la tradició les quals donen valor i qualitat.

El Carrer Finet.Carrer de pas.

6 Comentarios

 1. salva

  Cada publicació que fas sobre els carrers del poble m’adone que tinc el síndrome de “l’indiano”, però, moltes gràcies, amic.

 2. Pepe

  A veure si pot explicar-nos «la síndrome de l’indiano», que jo sóc una mica-prou curtet…

 3. salva

  Quan vivia-hi amb ma uela Maiteresa : dos bacs pel “carrer finet”.
  Al primer amb giró de peu inclòs,. Em tingué una temporada “coixo”, si bé vaig tornar.

 4. salva

  Estic referint-me solament a la part de “no conèixer a persones ni la població que tant enyorà allà a les amèriques”. Mai a la de retornar RICO Y PODEROSO, com diu el cantaor de la sarsuela LOS GAVILANES de Jacinto Guerrero.

  «No importa que el mozo fuerte vuelva viejo,
  si alegre el corazón salta en mi pecho.
  No importa mi lucha por ganar el oro,
  si al cabo hoy vuelvo rico y poderoso.
  No importa lo que tuve que penar;
  lo que importa es que ya vuelvo
  para no marchar jamás»,

 5. salva

  “LA SÍNDROME” volia dir, gràcies.

 6. benavent

  I «enca com» transitaves el carrer Finet!

  Salutacions!

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES