Seleccionar página

PEL CARRER D’AUSIÀS MARCH

PEL CARRER D’AUSIÀS MARCH

Aquest carrer és la seu oficial del poder polític local i part del poder econòmic, comercial i mediàtic de Quatretonda.Un banc enfront mateix de la Casa de la Vila.Ben a prop, el més gran i únic supermercat.És el carrer dels tres noms.O més encara.És el carrer de l’oficialitat.Les banderes ho demostren, i el fan solemne.

Per cert,el nom de Carrer Badall, mai conegut oficialment així, ve a consequència d’una disputa entre dos veïns que no es posaren d’acord en pagar la mitgera i va quedar un badall entre casa i casa.

Va fent-se de dia i la claror dona pas a la vida de la quotidianeïtat. El carrer es desperta i els primers moviments, encara sota la influència de Morfeo,van calfant els seus motors.

 946 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics