EL DINAR DE QUINTOS 2019, UN ÈXIT !


Un rotund èxit el dinar de quintos 2019 organitzat pels festers i festeres. Per ser la primera vegada que s’ha organitzat un event com aquest, la participació ha sigut apoteòsica. Ben cert és que el dia ha acompanyat juntament a un oratge d’esplendor primaveral i de ganes d’eixir de l’hivern.La música,l’amistat i l’alegria amb el bon rotllo han primat.

Com molt be s’ha comentat amb bon humor per les xarcies, el camp de futbol semblava una al.legoria a la platja amb tants para-sols multicolors degut a la calor.Els barrets i el retrobament no han restat protagonisme a la conversa, ales novetats del poble i als comentaris d’actualitat.


ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES