Seleccionar página

EL DINAR DE QUINTOS 2019, UN ÈXIT !

  • Facebook

Un rotund èxit el dinar de quintos 2019 organitzat pels festers i festeres. Per ser la primera vegada que s’ha organitzat un event com aquest, la participació ha sigut apoteòsica. Ben cert és que el dia ha acompanyat juntament a un oratge d’esplendor primaveral i de ganes d’eixir de l’hivern.La música,l’amistat i l’alegria amb el bon rotllo han primat.

Com molt be s’ha comentat amb bon humor per les xarcies, el camp de futbol semblava una al.legoria a la platja amb tants para-sols multicolors degut a la calor.Els barrets i el retrobament no han restat protagonisme a la conversa, ales novetats del poble i als comentaris d’actualitat.


  • Facebook
  • Facebook
  • Facebook
  • Facebook
  • Facebook

 116 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics