LA FIBRA ÒPTICA:UNA NECESSITAT

LA FIBRA ÒPTICA:UNA NECESSITAT
La fibra òptica: una necessitat per al poble

Acollim amb alegria i esperança la notícia del propi ajuntament que una empresa de la Vall d’Albaida vol implementar la fibra òptica al poble per la qual cosa ja estant donant-se els primers passos.Una molt bona notícia.Primer per ser una iniciativa d’una empresa comarcal. Les grans companyies no es molesten ni en intentar-ho: econòmicament no els interessa. I ens tenen completament abandonats. Segon, perquè Quatretonda és deficitària en comunicacions per la xarxa : les velocitats actuals són de risa.I molt cares.Només algunes institucions gaudeixen de certa facilitat comunicativa quant a velocitat i fluïdesa. La resta dels mortals «ajo y agua».Per al progrés dels pobles, és necessari i imprecindible comptar amb comunicacions digitals decents i dignes. I estan en ello. Esperem que la idea arribe a bon port.Haurem de agrair a tots aquells que ho faran possible.És molt important.Tant de bo que prompte siga! Fa molta falta.

1 comentario

  1. Pepe

    Avuí ja hem vist operaris cablejant.Els he preguntat i m’han dit que era per a la fibra òptica.M’he alegrat molt.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES