D’UN ESCRIT QUE PARLA DE L’ANJUNTAMENT VELL

D’UN ESCRIT QUE PARLA DE L’ANJUNTAMENT VELL

D’un escrit que parla de l’anjuntament vell.

Diu el Facebook de la bq no se què sobre un escut que n’hi havia una volta a la porta de l’antic anjuntament, i està bé que ho diga, si vol, tot està bé, per lo menys com un entreteniment però, no mos hauria de parlar millor de coses de més a la mà, com per eixample deslliurar de cotxes l’entrada, o del regall de fils i cables atrotinats que, anant i tornant, la travessen. Al respecte tots sabem com se les gasta la Iberdrola, però també és possible que mai li hagen donat la protecció legal necessària i aixina les empreses sempre han fet ús de la frontera a voluntat.

Tampoc sabria què dir d’eixa frontera bicolor, el cor dividit, dos colores. I sort encara que s’han superat aquells temps, potser ajudat per la rehabilitació que feren de la seua cara, en què se li pegaven cartells i papers per tots els llocs. La porta mateixa, de madera com és, pobreta meua, pareixia un santocristo tota atibacà de grapes estacades d’on penjaven tot d’avisos, i alguna que altra xinxeta també, que donava cor de vore.

Tot això ha canviat sí, per a bé, ara que, i potser ho fa la foto i el sol que ataca sense missericòrdia la porta, que sembla, tractant-se de material bo, de mobila, que cal hidratar-la i alimentar-la per a que dure tota la vida.

bnvnt

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES