Seleccionar página

MIG ANY MOROS I CRISTIANS 2019

MIG ANY MOROS I CRISTIANS 2019

Amb un oratge amenaçador i una encomiable puntualitat británica la desfilada del mig any s’ha celebrat amb música, alegria i festa.I dignitat.Totes i tots han lluït de la joventut i de les ganes de manifestar sentiments i concòrdia.Els parlaments a l’acte central a la plaça del campanar, molt ben preparats i expressats.L’oratòria curada i plena de seny i molt bones intencions.Tots no escoltaven.Però és inevitable.Hi ha sensibilitats de molts tipus i totes són respectables.En resum: un acte ben preparat,ben desenvolupat amb un protocol dut a terme amb exactitud i pulcritud.

 186 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by quatretondadigital (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

pels morts COVID-19.In memoriam.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics