MIG ANY MOROS I CRISTIANS 2019

MIG ANY MOROS I CRISTIANS 2019

Amb un oratge amenaçador i una encomiable puntualitat británica la desfilada del mig any s’ha celebrat amb música, alegria i festa.I dignitat.Totes i tots han lluït de la joventut i de les ganes de manifestar sentiments i concòrdia.Els parlaments a l’acte central a la plaça del campanar, molt ben preparats i expressats.L’oratòria curada i plena de seny i molt bones intencions.Tots no escoltaven.Però és inevitable.Hi ha sensibilitats de molts tipus i totes són respectables.En resum: un acte ben preparat,ben desenvolupat amb un protocol dut a terme amb exactitud i pulcritud.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES