PER UNA BONA CAUSA…UN RECITAL POÈTIC-MUSICAL


Per una bona causa, la millor causa, s’ha celebrat al Centre Social l’anunciat recital poètic-musical amb imatges, a benefici de l’Associació de la lluita contra el càncer de Quatretonda.

Unes 70 persones han assistit donant suport amb la seua presència i aportació econòmica. Un públic selecte i entregat.Solidari.

Dins d’un marc molt ben ambientat s’han recitat poemes de Joan Josep Oltra,(«Himne a Quatretonda»); del mestre Andreu Codonyer, («Les meues viñes y el Barranco»); de Jordi Oltra Vicedo, («Des de la finestra pensant») i de Pepe Romero-Nieva, («Estrelles Rialleres»,»A Estanislau Alberola»).

Hilari Prats i Pepe Romero han prestat la seues veus, i el mestre Emilio Oltra ha interpretat les peces musicals amb virtuosisme i professionalitat : Estudis flamencs de ZgrJA, Incantation ,J Jolivet,El Cant dels Ocells (Popular de Catalunya) i altres.La majoria d’aquestes obres es troben al CD «Imatges», d’ Emilio Oltra, el qual va poder ser adquirit al final de l’acte.

Ha presentat el recital Maria Alberola, i Gustavo Margarit, ha sigut el responsable tècnic del so, il·luminació i efectes visuals així com un excel·lent assessor.

Finalment,la presidenta de l’ Associació, Ada, prengué la paraula i agraí a tots la presència i col·laboració. Una vesprada completa, plena i enriquidora. El reportatge fotogràfic, d’ Ana Romero-Nieva.

«El Cant dels Ocells», interpretat per Emili Oltra.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES