EL BOU ANUNCIADOR 2019 DE SERGE JEAN HENRI BENEITO «SERGE L’ESPAGNOL»

«El Bou Anunciador» ve sent un clàssic als darrers anys.Serge Jean Henri BeneitoSerge l’Espagnol-, ens sorprén amb la seua creativitat i al mateix temps originalitat,humor i sarcasme.

«El Bou Anunciador» es converteix en un lloc de «peregrinació» i és molta la gent que el fotografia, es fotografia junt a ell i comenta i l’observa atentament intentant desxifrar els missatges que amaga. Enguany, fent-se una cerveseta observa amb la llengua fora i es riu del món.La postura, assegut.Amb un barret a la testa i un palmito per espantar-se les mosques.Se’l veu alegre. Sens dubte se sent protagonista i fa sentir-se protagonista a tot aquell que s’acosta a examinar-lo.

Ahi està ell, amb els seus atributs, amb la seua cornamenta i amb la seua crònica gràfica anunciant al món, al micro-món quartondí els dies que falten per a la gran cita. «El Bou Anunciador» sembla estar emparentat fins cert punt amb algun bou picassià, almenys eixa sensació m’ha donat.

Ahí el teniu.Amb fesonomia humanitzada.Personatge digne i à punt per protagonitzar alguna sèrie o còmic. A l’ombra del campanar i a la terrassa del Bar Bou per a que no li falte de res, entre el diví i l’humà.Entre el cel i la terra.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 visitants, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES