AINA BENAVENT, ALCALDESSA DE QUATRETONDA DE LA 11ena. LEGISLATURA


Com estava previst, la constitució de la nova Corporació municipal ha tingut lloc aquest matí i la 11ena. legislatura ha començat el seu camí sota la presidència de l’alcaldessa Aina Benavent, la qual repeteix en el càrrec a tenor dels resultats electorals.S’ha desenvolupat el protocol legal amb pulcritud, sobrietat , respecte i senzillesa. S’han presentat dos candidats: Per Compromís, Aina Benavent, amb cinc vots favorables (Compromís),quatre en contra (Partit Popular) i dues abstencions del partit socialista. L’altre candidat a l’alcaldia, pel Partit Popular, Justo Oltra, ha obtingut quatre vots a favor(Partit Popular). El Partit Socialista no ha presentat candidatura. Finalment ha resultat investida i proclamada alcaldessa Aina Benavent, la qual ha sigut aplaudida durant una bona estona.

Les paraules de lloança pel treball ben fet dirigides a Empar Oltra,la regidora de festes a l’anterior legislatura(PSOE), l’ha emocionada i ha emocionat al públic en general. Aina li ha demanat que continuara sent responsable de festes. Paraules semblants dirigides al regidor Sergi Oltra Huguet (Compromís) pel treball ben fet.

L’ alcaldessa, després de donar la benvinguda a tots els regidors de la nova corporació, s’ha dirigit a tots manifestant les ganes de continuar treballant pel progrés del poble, de la seua gent. Ha destacat el problema del notable descens de la població als últims anys i les conseqüències negatives que es deriven d’aquest procés, així com la cerca d’estratègies per a aturar-lo. Hem pogut veure a sis ex-alcaldes del poble entre el públic assistent.


2 Comentarios

  1. benaventr

    D’açò se’n diu periodisme, narrar un fet actual (immediat en aquest cas); ser rellevant (l’elecció d’un alcalde) i d’interés general (per a la comunitat local i de més enllà). Les beceroles del periodisme. Per tant hem de felicitar-vos. Ah! I ja tenim una galeria d’alcaldes, de la democràcia si més no. Un saltet més, senyor director, i ja pengeu els de la Dictadura. I posats a demanar, per què no? Els de la República.

    Pel que fa a la cronologia d’alcaldes, una “addenda”, ni que siga menor, molt menor, però significativa, concretament durant el període de 1991 a 1995 ocuparen l’alcaldia dos persones, José Vidal, i encara que només uns pocs mesos Juan Mahiques, que a les postres va ser qui guanyà o encapçalà la candidatura guanyadora.

    benavent

  2. Pepe

    Fem el que podem. Moltes vegades és impossible informar de tot.L’activitat en aquest poble és abundant i a vegades frenètica:indicador de bona salut.Gràcies per «l»addenda».Moltes gràcies!.Anirem saltant fins que i mentre els obstacles no siguen massa alts, que a aquestes edats…ensopegues per no res.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 visitants

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES