Seleccionar página

REVISTA BOUS SOLTS 2019.


Bous Solts l’única publicació monogràfica en paper del poble.El programa de les Festes Patronals és una altra cosa.També podem considerar-la revista. Ens ha agradat-alegrat veure en el «Saluda» a Aina i a Empar juntes : alcaldessa i regidora de festes en una foto tan entranyable com simbòlica, que ben bé podria ser el «pullitzer quartondí 2019» i no és una exageració.

 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
Alcaldessa i Regidora de Festes

Entrevistar a Serge Jean Henri Beneito «Serge l’espagnol»,un altre èxit.La seua creació des de fa 4 anys del «Bou Anunciador» ha revolucionat la tradició.Cada any ens sorprén més i més.El seu Bou, serà el més visitat i fotografiat i a més, es converteix en meta de peregrinatge per a propis i estranys.L’enginy es supera cada any i tots esperem quan la primavera finiquita a que el Bou Anunciador de Serge aparega.Tinc el privilegi i l’honor de tenir un regal dels que no tenen preu.Dels més estimats i valuosos.Es tracta del llibre complet de Salvador Alberola Benavent, «SOMNIS INTERROMPUTS».Us puc assegurar sense cap exageració,que és un tresor de vivències,saviesa,filosofia,costums i pensaments de la Quatretonda dels nostres avantpassats del XIX.Mil històries encadenades al record i a l’estima per Quatretonda en relats originals, plens d’enginy i amb profunditat . Les descripcions i el modus vivendi dels seus personatges (estudis psicològics inclosos), els seus avatars, els seus somnis, les seues pors i esperances.Persones emblemàtiques per al poble con Estanislao Alberola i el mestre Codonyer, la sempiterna maiteresa la fornera-entre d’altres- tenen cabuda en la micro-història d’aquesta singular família.Podeu fer un tast al seu article «Quatretonda, primavera de 1.891».Ara és mà.

I així,així…no pararia.Tots els treballs traspuen qualitat i interés. I sentiments.Per la qual cosa us aconselle de llegir aquesta revista.De tindre-la i valorar el treball que suposa donar a llum cada any un projecte com aquest.Al sumari podeu constatar el contingut.Felicitar als coordinadors rbenavent i Empar Oltra i Asunción.

 2,477 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 al nostre poble deurien ser recordades per sempre d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics