Seleccionar página

REVISTA BOUS SOLTS 2019.


Bous Solts l’única publicació monogràfica en paper del poble.El programa de les Festes Patronals és una altra cosa.També podem considerar-la revista. Ens ha agradat-alegrat veure en el «Saluda» a Aina i a Empar juntes : alcaldessa i regidora de festes en una foto tan entranyable com simbòlica, que ben bé podria ser el «pullitzer quartondí 2019» i no és una exageració.

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail
Alcaldessa i Regidora de Festes

Entrevistar a Serge Jean Henri Beneito «Serge l’espagnol»,un altre èxit.La seua creació des de fa 4 anys del «Bou Anunciador» ha revolucionat la tradició.Cada any ens sorprén més i més.El seu Bou, serà el més visitat i fotografiat i a més, es converteix en meta de peregrinatge per a propis i estranys.L’enginy es supera cada any i tots esperem quan la primavera finiquita a que el Bou Anunciador de Serge aparega.Tinc el privilegi i l’honor de tenir un regal dels que no tenen preu.Dels més estimats i valuosos.Es tracta del llibre complet de Salvador Alberola Benavent, «SOMNIS INTERROMPUTS».Us puc assegurar sense cap exageració,que és un tresor de vivències,saviesa,filosofia,costums i pensaments de la Quatretonda dels nostres avantpassats del XIX.Mil històries encadenades al record i a l’estima per Quatretonda en relats originals, plens d’enginy i amb profunditat . Les descripcions i el modus vivendi dels seus personatges (estudis psicològics inclosos), els seus avatars, els seus somnis, les seues pors i esperances.Persones emblemàtiques per al poble con Estanislao Alberola i el mestre Codonyer, la sempiterna maiteresa la fornera-entre d’altres- tenen cabuda en la micro-història d’aquesta singular família.Podeu fer un tast al seu article «Quatretonda, primavera de 1.891».Ara és mà.

I així,així…no pararia.Tots els treballs traspuen qualitat i interés. I sentiments.Per la qual cosa us aconselle de llegir aquesta revista.De tindre-la i valorar el treball que suposa donar a llum cada any un projecte com aquest.Al sumari podeu constatar el contingut.Felicitar als coordinadors rbenavent i Empar Oltra i Asunción.

 2,912 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics