Seleccionar página

LA FIBRA ÒPTICA:UN SOMNI QUE VA FENT-SE REALITAT

A ningú se li escapa. Observem operaris pels nostres carrers cablejant. Per fi la fibra òptica serà una realitat.Ja era hora.Els pobles menuts estem oblidats i abandonats per les grans empreses que només miren la rendabilidat i els grans beneficis econòmics…per això només un miracle podia fer-nos arribar aquest avanç tecnològic tan necessari com imprescindible.Les comunicacions digitals fan més falta encara als nuclis rurals on els accessos als serveis de tot tipus són més difícils.Apostar per la millora de les comunicacions és invertir en futur i benestar.És invertir en el progrés de les societats.Esperem que siga efectiu en poc de temps.Abans que el 5G…

 1,291 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics