CARROSSES DE L’ORGULL 2019


Senzilla.Alegre.Festiva.Així ha sigut la primera edició de «Les carrosses de l’orgull 2019» a Quatretonda. Un dels events programats durant aquesta setmana dedicada a la llibertat d’estimar.A despertar dels malsons, de la visió unidireccional i en blanc i negre.Un cant al color.A la vida.Una crida a l’esperança.Amb els braços oberts.De bat a bat.Al respecte.A la tolerància.A la igualtat.Enhorabona als organitzadors,als participants i a tots els que han treballat per fer-la realitat.

ARA MATEIX

Users: 7 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES