Seleccionar página

SANT PERE,EL NOU SANT DE LA PARRÒQUIA

SANT PERE,EL NOU SANT DE LA PARRÒQUIA

Un nou sant habita des de fa uns dies al temple parroquial del nostre poble. Es tracta d’una imatge de «Sant Pere» tot i que una família ha sigut la benefactora que ha sufragat les despeses.Una bona idea si tenim en compte que aquest sant és molt popular al poble incardinat a les festes dels «Bous al carrer».Sant Pere ja tenia carrer.Sant Pere ja tenia festes. I ara, ja té una imatge a la seu parroquial.

 1,981 Visites totals,  5 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 1 cercador

ESTADÍSTIQUES

 1,982 Visites totals,  6 Visites avuí

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics