Seleccionar página

RECITANT A AUSIÀS MARCH

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail
rapsodes i instrumentista musical «recital de Poesia» SCQ2019

Incardinat dintre de la SCQ2019 (setmana cultural de Quatretonda 2019), anit va tenir lloc un singular recital poètic com a protagonista: el gran poeta valencià Ausiàs March. Coordinats magistralment per Empar Oltra la nit oferí poemes i música del poeta.La música a càrrec del mestre Emilio, el qual connectà a la perfecció amb els versos recitats en la modalitat versió original en algunes ocasions i adaptacions en altres.

Una gent selecta per a uns poemes selectes.Alguns poemes fins i tot amb introducció didàctica molt completa i curada, com per exemple el poema que va recitar la professora Mª José Benavent fou viure moments especials als amants de la poesia allí presents.A més a més, i en versió original, la rapsoda va saber captar l’essència i l’esperit dels versos i transmete’ls al públic.Difícil tarea!

El mal oratge no fou impediment per a que la CULTURA amb majúscules brillara amb llum pròpia.

 2,115 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics