Seleccionar página

RECITANT A AUSIÀS MARCH

 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
rapsodes i instrumentista musical «recital de Poesia» SCQ2019

Incardinat dintre de la SCQ2019 (setmana cultural de Quatretonda 2019), anit va tenir lloc un singular recital poètic com a protagonista: el gran poeta valencià Ausiàs March. Coordinats magistralment per Empar Oltra la nit oferí poemes i música del poeta.La música a càrrec del mestre Emilio, el qual connectà a la perfecció amb els versos recitats en la modalitat versió original en algunes ocasions i adaptacions en altres.

Una gent selecta per a uns poemes selectes.Alguns poemes fins i tot amb introducció didàctica molt completa i curada, com per exemple el poema que va recitar la professora Mª José Benavent fou viure moments especials als amants de la poesia allí presents.A més a més, i en versió original, la rapsoda va saber captar l’essència i l’esperit dels versos i transmete’ls al públic.Difícil tarea!

El mal oratge no fou impediment per a que la CULTURA amb majúscules brillara amb llum pròpia.

 1,889 Visites totals,  4 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 al nostre poble deurien ser recordades per sempre d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics