Seleccionar página

PRESENTACIÓ FESTES PATRONALS.QUATRETONDA 2019.REPORTATGE GRÀFIC

Només amb una horeta de retràs al que s’havia anunciat i programat, la presentació de festes patronals 2019 de Quatretonda recorregué el protocol marcat per la tradició.Més festeres que festers, aquests últims hagueren de «repetir» la pujada a l’escenari: alguns amb detalls molt simpàtics.Alguna que altra innovació als vestits femenins i sota el sostre de les estrelles, els nostres festers i festeres ompliren d’ alegria i joventut la nit quartondina.Una altra vegada l’acte iniciàtic es convertí en la notícia i amb les paraules de rigor, els presentadors donaren per inaugurades les festes.

 3,996 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

2 Comentarios

  1. ROSA Mahiques

    Tot conforme a tradició.
    Un xicotet detall que em va semblar molt lleig: després d’haver pujat els festers majors dels pobles del voltant, alguns dels seus familiars que estaven en les primeres files, inclús per davant dels pares dels nostres festers, i abans de dirigir-nos unes paraules la nostra alcaldesa, que per cert, estava molt guapa i ho va fer molt bé, es van alçar i se’n van anar. Per a mi fou una falta de respecte. Sols van vindre a lluir. I a nosaltres així no ens fa falta ningú. Amb els nostres festers i la visita dels que sí van complir fins a la fi, ens sobra i ens requetesobra.

  2. Benavent

    Potser que tenien algun deure inexcusable, tampoc ho sabem, ara, com sempre el saber estar que diuen mai sobra, així explicant als responsables de l’acte el cas i demanant unes cadires en lloc menys compromés no s’haguera produït tal greuge. Encara que si una cosa acompanya l’altra, d’esta pensada passarien olí, picament.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics