Seleccionar página

CLOENDA FESTES PATRONALS 2019

CLOENDA FESTES PATRONALS 2019
  • Facebook
  • twitter
  • Gmail
tradicional foto del «c’est fini» de les festes

Amb la desfilada processional del Crist de la Fe i la posterior festa del foc i llum, les festes són acabades.Una magnífica i divertida representació teatral al Centre Social per part del grup de teatre «EL PALMERAL» de Benigànim, posà el punt i final.Per cert, no havíem vist mai tan ple el saló d’actes.La foto desenfadada i informal de les festeres i els festers a la plaça del campanar fou el punt nostàlgic de l’última nit.

 2,997 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics