MOLT MERESCUT HOMENATGE DELS FESTERS 2019 A LA REGIDORA EMPAR OLTRA.


Aquesta vesprada una molt grata sorpresa ens ha tret de les nostres cases al carrer.Música, alegria,guirigall.Quan ens hem aclarit, hem descobert la clau del misteri.Els festers i les festeres d’enguany han volgut oferir una mena d’homenatge-agraïment a Empar Oltra, la regidora que sap guanyar-se l’estima i simpatia sobretot de la gent jove i no tant. El seu treball i bonfer l’acrediten.Acompanyada per la Banda de Música, l’alcaldessa i algún que altre regidor han enfilat carrer amunt per a continuar amb la festa i l’alegria per tot el poble.Ens sumem. Un agraïment espontani i transparent.


INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES