Seleccionar página

MOLT MERESCUT HOMENATGE DELS FESTERS 2019 A LA REGIDORA EMPAR OLTRA.


Aquesta vesprada una molt grata sorpresa ens ha tret de les nostres cases al carrer.Música, alegria,guirigall.Quan ens hem aclarit, hem descobert la clau del misteri.Els festers i les festeres d’enguany han volgut oferir una mena d’homenatge-agraïment a Empar Oltra, la regidora que sap guanyar-se l’estima i simpatia sobretot de la gent jove i no tant. El seu treball i bonfer l’acrediten.Acompanyada per la Banda de Música, l’alcaldessa i algún que altre regidor han enfilat carrer amunt per a continuar amb la festa i l’alegria per tot el poble.Ens sumem. Un agraïment espontani i transparent.


 2,861 Visites totals,  4 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 al nostre poble deurien ser recordades per sempre d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics