REPORTATGE GRÀFIC MOROS I CRISTIANS DE QUATRETONDA 2019.MiCQ2019.

REPORTATGE GRÀFIC MOROS I CRISTIANS DE QUATRETONDA 2019.MiCQ2019.

L’oratge enguany ha sigut benèvol encara que quasi,quasi ens agarra la DANA, la segona DANA. La segona edició dels MiCQ2019 ha superat a la primera, cosa ja difícil . Pràcticament tot el poble ha participat de la festa. Tot música i festa han alegrat i molt aquesta tardor quartondina. Molta il·lusió i treball;moltes hores i dedicació; molta entrega han culminat amb gran èxit, Es podia veure a les cares de tots : tots protagonistes per igual d’ un somni fet realitat.

I la música? I la coordinació? I la solidaritat entre uns i altres per a que tot ixca en temps i forma com s’havia programat? -Mogolló de bon rotllo.Mogolló de diversió.Mogolló de coses bones. Enhorabona, campions!

Una xicoteta observació. Entre desfilada i desfilada tal vegada hem tingut que esperar en espai i temps un poc massa del degut.Pecata minuta!