Seleccionar página

Y LA LUZ SE HIZO!

Y LA LUZ SE HIZO!
  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

És impressionant com ha millorat la lluminària als carrers del nostre poble, i això que feia poc que s’havia canviat, malgrat això no va donar resultats positius. Ara si! i si a més les despeses són sensiblement inferiors, aquesta és una bona forma d’administrar els euros. Diem que la millora es pot comprovar només es fa de nit fins i tot la nova claror t’invita al passeig i a la contemplació nocturna.Nocturna del segle XXI.Claror blanca,diferent.Am la nova il·luminació. la nit no és tanta nit.

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

 1,192 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics