Seleccionar página

AGUINALDO 2019

AGUINALDO 2019

I aquí estan.Impertèrrits,Pilars d’aquesta tradició que es nega a morir com tantes altres.Guardians d’un costum desarrelat quasi del costumari local.Una gran medalla virtual per aquestes persones pel testimoniatge i la lluita per la supervivència d’eixes petites coses que encara perviuen malgrat eixe entorn hostil i global el qual va engolint tot allò que es posa per davant.Per sumar esforços a favor de l’essència i presència de la cultura popular d’ eixa «España vaciada». Hurra! Hurra! Vítols!

 1,993 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants, 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics