AGUINALDO 2019

AGUINALDO 2019

I aquí estan.Impertèrrits,Pilars d’aquesta tradició que es nega a morir com tantes altres.Guardians d’un costum desarrelat quasi del costumari local.Una gran medalla virtual per aquestes persones pel testimoniatge i la lluita per la supervivència d’eixes petites coses que encara perviuen malgrat eixe entorn hostil i global el qual va engolint tot allò que es posa per davant.Per sumar esforços a favor de l’essència i presència de la cultura popular d’ eixa «España vaciada». Hurra! Hurra! Vítols!

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES