Seleccionar página

AGUINALDO 2019

AGUINALDO 2019

I aquí estan.Impertèrrits,Pilars d’aquesta tradició que es nega a morir com tantes altres.Guardians d’un costum desarrelat quasi del costumari local.Una gran medalla virtual per aquestes persones pel testimoniatge i la lluita per la supervivència d’eixes petites coses que encara perviuen malgrat eixe entorn hostil i global el qual va engolint tot allò que es posa per davant.Per sumar esforços a favor de l’essència i presència de la cultura popular d’ eixa «España vaciada». Hurra! Hurra! Vítols!

 1,347 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics