LA FIBRA ÒPTICA JA ESTÀ OPERATIVA!

La fibra òptica ja està operativa al nostre poble.Ja es pot demanar la instal.lació a l’empresa ( https://www.wifilavall.com/ ) que la gestiona i programa el dia i hora per a fer-la efectiva. Ens hem de felicitar per l’avanç que suposa el fet de poder gaudir una mica més de les noves tecnologies.Amb diferents modalitats i amb una baixada i pujada simètrica de fins 100 MB, la vida tecnològica ens serà més grata si tenim en compte que fins ara eren 20 MB NO simètrics el cabdal màxim que donaven les distintes empreses i amb uns preus que no es corresponien amb la qualitat que oferien.

No és que siga per a llençar-se a córrer, ni per a voltejar les campanes, però la millora és notable, i el progrés és molt beneficiós per a tots. Gràcies a tots els que ho han fet possible : autoritats,empreses,fons europeus…Ja anirem informant sobre la qualitat del servei i la seua operativitat real.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES