Seleccionar página

LA FIBRA ÒPTICA JA ESTÀ OPERATIVA!

  • Facebook

La fibra òptica ja està operativa al nostre poble.Ja es pot demanar la instal.lació a l’empresa ( https://www.wifilavall.com/ ) que la gestiona i programa el dia i hora per a fer-la efectiva. Ens hem de felicitar per l’avanç que suposa el fet de poder gaudir una mica més de les noves tecnologies.Amb diferents modalitats i amb una baixada i pujada simètrica de fins 100 MB, la vida tecnològica ens serà més grata si tenim en compte que fins ara eren 20 MB NO simètrics el cabdal màxim que donaven les distintes empreses i amb uns preus que no es corresponien amb la qualitat que oferien.

No és que siga per a llençar-se a córrer, ni per a voltejar les campanes, però la millora és notable, i el progrés és molt beneficiós per a tots. Gràcies a tots els que ho han fet possible : autoritats,empreses,fons europeus…Ja anirem informant sobre la qualitat del servei i la seua operativitat real.

 717 total views,  4 views today

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics