ELS SANTS INNOCENTS

Avuí al llegir els diferents diaris de l’espectre que ens envolta, m’ha passat una cosa molt curiosa. Pensant en el dia que estem, és a dir en el día dels Sants Innocents m’ha costat molt assimilar que cadascun dels titolars no fora una innocentada: estudiava cada notícia, cada capçalera, cada entradeta, cada opinió i cadascuna de les fotos, i arribava a la conclusió que es tractava d’innocentades, de malsons, de burles, d’un altre planeta. No he pogut esbrinar quina podria ser la innocentada o la broma que s’amagava darrere d’algun article, ja que totes m’ho semblaven. A ningú que li passe.

M’he trobat davant d’un sainet, d’una farsa tant sense sentit que he pensat que estava somiant com tantes altres vegades i que la realitat em re-tornaria a la tranquil·litat del devenir quotidià. Malauradament no ha sigut així. La broma macabra és que no hi ha broma. Que tot és una gran innocentà ho mires per on ho mires i que els sants innocents no estan ni són babaus. Que la bogeria està en els botxins i no en llurs víctimes i que això no pot acabar bé.

Continue sense poder esbrinar quina és la innocentada de tal o qual diari, periòdic,revista o noticiari…serà aquesta? o serà aquesta altra?…totes em semblen innocentades en un món que no comprenc. Un món d’incerteses, dubitatiu i plé a rebentar de líders i lidereses (gentola diuen al meu poble) que només pugen a la teulada sel’s veu allò que caldria que es taparen.

Feliç dia dels innocents!

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES