TERRES SECANES TEATRE PRESENTA :»PARE VOSTÉ LA BURRA,AMIC !».L’ EsTrena SERÀ EL 21 i 22 de MarÇ AL CENTRE SOCIAL DE QUATRETONDA.

«Terres Secanes Teatre» presenta «Pare vosté la burra, amic!». L’estrena serà, sDv, el pròxim dissabte 21 de Març a les 10 de la nit al Centre Social de Quatretonda i el diumenge 22 a les 6 de la vesprada al mateix lloc. Una farsa divertidíssima i provocadora de rialles des del primer moment on un select elenc d’actors tractarà fe fer-vos passar una vesprada única i especial.

Aquesta obra ja ha sigut representada aquí a Quatretonda dues vegades.La primera fa ja més 65 anys i la segona vegada, uns 45. Una de les actrius és la segona vegada que la representa. Sabeu qui és? Se’n recordeu?

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES