Seleccionar página

TERRES SECANES TEATRE PRESENTA :»PARE VOSTÉ LA BURRA,AMIC !».L’ EsTrena SERÀ EL 21 i 22 de MarÇ AL CENTRE SOCIAL DE QUATRETONDA.

  • Facebook

«Terres Secanes Teatre» presenta «Pare vosté la burra, amic!». L’estrena serà, sDv, el pròxim dissabte 21 de Març a les 10 de la nit al Centre Social de Quatretonda i el diumenge 22 a les 6 de la vesprada al mateix lloc. Una farsa divertidíssima i provocadora de rialles des del primer moment on un select elenc d’actors tractarà fe fer-vos passar una vesprada única i especial.

  • Facebook

Aquesta obra ja ha sigut representada aquí a Quatretonda dues vegades.La primera fa ja més 65 anys i la segona vegada, uns 45. Una de les actrius és la segona vegada que la representa. Sabeu qui és? Se’n recordeu?

 1,835 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics