Seleccionar página

TERRES SECANES TEATRE PRESENTA :»PARE VOSTÉ LA BURRA,AMIC !».L’ EsTrena SERÀ EL 21 i 22 de MarÇ AL CENTRE SOCIAL DE QUATRETONDA.

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

«Terres Secanes Teatre» presenta «Pare vosté la burra, amic!». L’estrena serà, sDv, el pròxim dissabte 21 de Març a les 10 de la nit al Centre Social de Quatretonda i el diumenge 22 a les 6 de la vesprada al mateix lloc. Una farsa divertidíssima i provocadora de rialles des del primer moment on un select elenc d’actors tractarà fe fer-vos passar una vesprada única i especial.

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Aquesta obra ja ha sigut representada aquí a Quatretonda dues vegades.La primera fa ja més 65 anys i la segona vegada, uns 45. Una de les actrius és la segona vegada que la representa. Sabeu qui és? Se’n recordeu?

 2,265 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics