Seleccionar página

S’AJORNA «PARE VOSTÉ LA BURRA, AMIC !»

  • Facebook

Com tantes d’altres activitats, la representació l’obra teatral «Pare Vosté la Burra, Amic», ha sigut ajornada pels motius que tots massa saben. «TERRES SECANES TEATRE» s’ha quedat com esperant la novia de Pinet encara que feia algunes setmanes que ens temíem l’ ajornament. Darrere queden més d’un any d’assajos,treball i il·lusions…i un escenari a punt com podeu observar. Temps vindran que «Pare vosté la burra, amic! podrà passejar-se per l’escenari i gaudir de l’escena. Mentrestant aprofitarem aquest lapsus per posar a punt alguns detalls tècnics que cal deixar operatius per a quan torne la normalitat.

Desitgem que més aviat que tard puguem comunicar-los la tan esperada i aunciada representació teatral.Els nostres gran actors i actrius desitgen poder oferir als seus conveïns el millor de cadascú i fer-los passar uns gran estona que faça oblidar els glops amargs d’estos dies. Mentrestant a seguir els consells i consideracions de la ciència per a sortir d’aquest parèntesi fosc i insegur.

 1,035 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics