Seleccionar página

S’AJORNA «PARE VOSTÉ LA BURRA, AMIC !»

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Com tantes d’altres activitats, la representació l’obra teatral «Pare Vosté la Burra, Amic», ha sigut ajornada pels motius que tots massa saben. «TERRES SECANES TEATRE» s’ha quedat com esperant la novia de Pinet encara que feia algunes setmanes que ens temíem l’ ajornament. Darrere queden més d’un any d’assajos,treball i il·lusions…i un escenari a punt com podeu observar. Temps vindran que «Pare vosté la burra, amic! podrà passejar-se per l’escenari i gaudir de l’escena. Mentrestant aprofitarem aquest lapsus per posar a punt alguns detalls tècnics que cal deixar operatius per a quan torne la normalitat.

Desitgem que més aviat que tard puguem comunicar-los la tan esperada i aunciada representació teatral.Els nostres gran actors i actrius desitgen poder oferir als seus conveïns el millor de cadascú i fer-los passar uns gran estona que faça oblidar els glops amargs d’estos dies. Mentrestant a seguir els consells i consideracions de la ciència per a sortir d’aquest parèntesi fosc i insegur.

 1,874 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics