S’AJORNA «PARE VOSTÉ LA BURRA, AMIC !»

Com tantes d’altres activitats, la representació l’obra teatral «Pare Vosté la Burra, Amic», ha sigut ajornada pels motius que tots massa saben. «TERRES SECANES TEATRE» s’ha quedat com esperant la novia de Pinet encara que feia algunes setmanes que ens temíem l’ ajornament. Darrere queden més d’un any d’assajos,treball i il·lusions…i un escenari a punt com podeu observar. Temps vindran que «Pare vosté la burra, amic! podrà passejar-se per l’escenari i gaudir de l’escena. Mentrestant aprofitarem aquest lapsus per posar a punt alguns detalls tècnics que cal deixar operatius per a quan torne la normalitat.

Desitgem que més aviat que tard puguem comunicar-los la tan esperada i aunciada representació teatral.Els nostres gran actors i actrius desitgen poder oferir als seus conveïns el millor de cadascú i fer-los passar uns gran estona que faça oblidar els glops amargs d’estos dies. Mentrestant a seguir els consells i consideracions de la ciència per a sortir d’aquest parèntesi fosc i insegur.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES