Seleccionar página

CABÒRIES D’UN CONFINAT PEL COVID-19. DIA 1.

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Diumenge,15 de març.El virus m’ ha confinat.Estic saturat.Tot és coronavirus.La vida ens ha canviat de la nit al dia.No estic preparat per aquest colp. Un colp sec que m’ha deixar una mica confús,emboirat. Dins de casa.La tele.No en tinc ganes de llegir.L’internet treballa aquests dies al 100 per 100.La santa rutina s’ha trencat en mil trossos i la quotidianeïtat, el cada dia, ha canviat els paràmetres de la vida per complet. Aquest malson és real. Un terratrèmol social,polític i sobretot humà ha fet tremolar la cimentació del món.«No semos nadie» diem al meu poble. No se si és catastrofisme. No se si és realisme. Els dos conceptes es barregen i no tenen una línia definitòria que puguin aclarir l’embolic. I clar que estic preocupat. Tinc dret a a estar-ho.

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail
Com si s’acabara el món…

Estar confinat…no és plat de bon gust. Estic convençut que cal fer cas a les autoritats. Però desconfie. El poble desconfia :la prova la teniu als assalts als supermercats. Pense que cal mantenir la decència, la coherència, la paciència,la tolerància. Solidaritat i empatia. He sortit a fer aplaudiments com homenatge al personal sanitari que se la juga en la primera línia del combat.Ha sigut precís agafar el cotxe per atendre a ma mare, per estar amb ella. Carretera deserta.He trobat a faltar més cotxes, més tràfic, més cabrejos. He trobat a faltar la rutina.

M’ha entendrit una menudiua de a penes un any que volia eixir…al carrer. Son pare no li podia fer entendre que no podia ser i la bebé raonava a la seua forma amb rebequeries,escarafalls, plors forçats sense llàgrimes i ràbia.

Situacions difícils i diferents que em fan reflexionar.Dies per a la Història.La vida ensopida en tensa calma a l’aguait de successos. Carrers deserts.I per acabar-ho d’apanyar ens gitem amb la notícia, la trista notícia de l’herència, l’herència reial.

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail
Els rotllos de paper higiènic s’amunteguen als balcons…

 1,062 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics