Seleccionar página

CABÒRIES D’UN CONFINAT PEL COVID-19. DIA 3.

 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Dimarts, 17 de març . Acabe de vore l’últim capítol de Vikingos. Quina brutalitat!. Sempre guerrejant, traicions ara i adés. sang…rius de sang i de budells humans enfí, un munt de violència.Germans contra germans.Oncles contra nebots. Nobles contra nobles. Hi ha més reis que arena al desert.Tots són reis i reines. Bacanals, vi, sexe. Quasi tots són roïns, els únics que se n’escapen: alguns xiquets i xiquetes. Que si per Odín, que si per Jesucrist…i més vi…i les banyes fetes gots, plenes i no d’aigua.Pel matí s’abracen i als dos minuts estacant-se les espases per on siga!

Pel que veig i escolte, l’economia preocupa quasi més que el coronavirus. Poderoso caballero,es don dinero!, . Aquí estem, dins de casa!. El protagonista de la història va fent camí, encara ho s’ha cansat d’expandir-se. Cada dia són més les instruccions i recomanacions per tal de guanyar-li la partida. Totes les mesures encamidades a véncer-lo són benvingudes. Encara que jo no sóc molt d’eixir, no m’agrada aquest confinament. Malgrat tot, el respecte i el complisc al peu de la lletra.

Avuí, 5 vegades he baixat i pujat l’escala i a més, una horeta de bicicleta estàtica.A las 20:00 h. hem sortit al carrer a aplaudir als treballadors del sistema sanitari. Hi havia més gent que ahir.Un dia gris amb pluja inclosa.Gràcies a les xarxes socials, a Netflix, al mòbil…estem oberts al món, sense oblidar la ràdio i en menor mesura les teles.Seria horrible si no existiren, si no les tinguerem. Estaríem cecs, sords i muts. La tecnologia és per a nosaltres una via vital. Qui anava a dir-ho no fa molts anys.

 896 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by Pepe (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 al nostre poble deurien ser recordades per sempre d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics