CABÒRIES D’UN CONFINAT PEL COVID-19. DIA 3.

Dimarts, 17 de març . Acabe de vore l’últim capítol de Vikingos. Quina brutalitat!. Sempre guerrejant, traicions ara i adés. sang…rius de sang i de budells humans enfí, un munt de violència.Germans contra germans.Oncles contra nebots. Nobles contra nobles. Hi ha més reis que arena al desert.Tots són reis i reines. Bacanals, vi, sexe. Quasi tots són roïns, els únics que se n’escapen: alguns xiquets i xiquetes. Que si per Odín, que si per Jesucrist…i més vi…i les banyes fetes gots, plenes i no d’aigua.Pel matí s’abracen i als dos minuts estacant-se les espases per on siga!

Pel que veig i escolte, l’economia preocupa quasi més que el coronavirus. Poderoso caballero,es don dinero!, . Aquí estem, dins de casa!. El protagonista de la història va fent camí, encara ho s’ha cansat d’expandir-se. Cada dia són més les instruccions i recomanacions per tal de guanyar-li la partida. Totes les mesures encamidades a véncer-lo són benvingudes. Encara que jo no sóc molt d’eixir, no m’agrada aquest confinament. Malgrat tot, el respecte i el complisc al peu de la lletra.

Avuí, 5 vegades he baixat i pujat l’escala i a més, una horeta de bicicleta estàtica.A las 20:00 h. hem sortit al carrer a aplaudir als treballadors del sistema sanitari. Hi havia més gent que ahir.Un dia gris amb pluja inclosa.Gràcies a les xarxes socials, a Netflix, al mòbil…estem oberts al món, sense oblidar la ràdio i en menor mesura les teles.Seria horrible si no existiren, si no les tinguerem. Estaríem cecs, sords i muts. La tecnologia és per a nosaltres una via vital. Qui anava a dir-ho no fa molts anys.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES