Seleccionar página

QUE VISCA LA MÚSICA I MORI EL COVID-19!

Que la música ens apropa al cel no hi ha dubte.I així ha sigut. Bona iniciativa la dels músics de regalar-nos aquesta audició en viu i en directe en un dia tan emotiu, tan especial.Visca la música i que visca la vida! Per uns estona, els tristos carrers, buits,desolats i deserts han retornat a la vida, i els balcons amb gent amb alma, han obert els cors a l’esperança!

 3,138 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Ana Romero Nieva

Ana és infermera. També professora. També músic. Empedreïda lectora.I una bona fotógrafa , col·laboradora de QD des del principi. De tant en tant li agrada escriure i argumentar els seus punts de vista. I per si fora poc tampoc se li dona mal la crítica literària. https://nocterno.wordpress.com/

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics