CABÒRIES D’UN CONFINAT.COVID-19.DIA 6.

Divendres,20 de Març de 2020.Sisé dia de confinament.El primer que he fet avuí ha sigut pujar i baixar per l’escala cinc vegades i donar-li marxa a la bici estàtica durant una horeta.Les notícies.Sempre les notícies.A tota hora parlant del COVID-19.Si jo pogués,-cosa impossible- la tele,la ràdio,la internet…clausurats. Per altra banda…em pregunte si això seria de covard el fugir de la realitat. Dubtes filosòfiques i pantejaments ètics. Sempre la cara i la creu de la qüestió. Pense en les meues filles i en el camí que cadascuna ha triat.Pense en la meua esposa.Pense en ma mare.Pense en les persones que formen o han passat per la meua vida en un moment o altre del caminar…

Avuí he sortit de casa a comprar menjar. Si no mengem ens morim.Configuraven un quadre rar: quasi sense parlar ni ganes, mirant-nos de reüll uns a altres, separats, com si no ens coneguerem. En silenci. Esperant el torn al carrer per a entrar a l’establiment alimentari. N’erem entre sis o set. He anat a comprar el diari per a passar el temps mentre feia cua.Un senyor portava mascareta.I una gran tristesa i pesar ha recorregut la meua ànima al pensar en la situació que estava vivint en eixos moments.No ho havia viscut mai. No havia somiat mai que això pogués passar.I allí erem. Crec que tots teníem en major o menor grau por. La por al desconegut.

De tant en tant una pel·lícula trenca el malestar.Parlar,conversar,estimar…la millor medicina.Aplaudir a les huit de la vesprada.Un minutet.Sortim.Ens mirem uns a altres amb la mirada de la solidaritat.I ens acomiadem tot dient: bona nit,fins demà. I cadascú a sa casa i Déu en la de tots.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 5 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES