Seleccionar página

CABÒRIES D’UN CONFINAT.COVID-19.DIA 6.

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Divendres,20 de Març de 2020.Sisé dia de confinament.El primer que he fet avuí ha sigut pujar i baixar per l’escala cinc vegades i donar-li marxa a la bici estàtica durant una horeta.Les notícies.Sempre les notícies.A tota hora parlant del COVID-19.Si jo pogués,-cosa impossible- la tele,la ràdio,la internet…clausurats. Per altra banda…em pregunte si això seria de covard el fugir de la realitat. Dubtes filosòfiques i pantejaments ètics. Sempre la cara i la creu de la qüestió. Pense en les meues filles i en el camí que cadascuna ha triat.Pense en la meua esposa.Pense en ma mare.Pense en les persones que formen o han passat per la meua vida en un moment o altre del caminar…

Avuí he sortit de casa a comprar menjar. Si no mengem ens morim.Configuraven un quadre rar: quasi sense parlar ni ganes, mirant-nos de reüll uns a altres, separats, com si no ens coneguerem. En silenci. Esperant el torn al carrer per a entrar a l’establiment alimentari. N’erem entre sis o set. He anat a comprar el diari per a passar el temps mentre feia cua.Un senyor portava mascareta.I una gran tristesa i pesar ha recorregut la meua ànima al pensar en la situació que estava vivint en eixos moments.No ho havia viscut mai. No havia somiat mai que això pogués passar.I allí erem. Crec que tots teníem en major o menor grau por. La por al desconegut.

De tant en tant una pel·lícula trenca el malestar.Parlar,conversar,estimar…la millor medicina.Aplaudir a les huit de la vesprada.Un minutet.Sortim.Ens mirem uns a altres amb la mirada de la solidaritat.I ens acomiadem tot dient: bona nit,fins demà. I cadascú a sa casa i Déu en la de tots.

 1,017 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿CREUS QUE TOTES LES VÍCTIMES QUARTONDINES DE LA COVID MEREIXEN SER RECORDADES? ?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake
Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics