Seleccionar página

CABÒRIES D’UN CONFINAT pel COVID-19.dia 8.

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Diumenge, 22 de març de l’any del Senyor de 2020. À Punt Tv, ha trasmés en directe aquest matí a les 10 h. la missa en Valencià, des de la Parròquia Ntra. Senyora de l’ Assumpció de Torrent. Oh miracle! És el primer que m’ha cridat l’atenció. El valencià emprat ha sigut el normatiu i la cerimònia s’ha desenvolupat correctament. Sense fidels presencials.Tot el temple buit.El COVID-19 buidant esgléssies! Cosa mai vista per als annals de la Història. Les cançons retronaven per la buidor per la qual cosa no s’entenia molt bé.Un temple massa carregat,massa barroc,tot eren columnes i columnes de tamany gegantí.

M’ha entendrit el pòster a l’esperança penjat a un balgó del meu carrer. «Tot anirà bé», diu, amb mans,(supose que de les xiquetes que ho han fet), núvols blaus,un cor roig i una simpàtica papallona com a eterna pregària que clama al cel desitjant que tot açò passe prompte. Bona idea la del nostre Ajuntament de promoure activitats com aquesta que entretenen als nens i alhora els educa en valors.

Les campanes de la parròquia també s’han unit als aplaudiments del la gent del poble per a solidaritzar-se amb els treballadors de la salut. L’estat d’alarma s’allarga i el president de les Espanyes s’ha dirigit una altra vegada per la tele als ciutadans (sempre diu el mateix,res de nou) mentre que alguns presidents d’algunes autonomies comencen a dictar normes pel seu compte, sortint-se del comandament únic.

I així, va passant el temps.Aquesta primavera passarà a la Història com a «LA PRIMAVERA DEL CORONAVIRUS».

 1,089 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿CREUS QUE TOTES LES VÍCTIMES QUARTONDINES DE LA COVID MEREIXEN SER RECORDADES? ?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake
Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics