Seleccionar página

CABÒRIES D’UN CONFINAT PEL COVID-19. DIA 10.

  • Facebook

Dimarts,24 de març de l’any del Senyor de 2020. Desé dia de confinament. De cautiveri.Molt mal la senyora consellera de sanitat Ana Barceló Chico per les imperdonables,ofensives i inacceptables declaracions referint-se als treballadors de la salut .No està la situació com per a que els responsables polítics vagen llençant més llenya al foc.Els sindicats mèdics ja li han demanat la dimissió.

Avuí m’he ficat mascareta i guants per anar a comprar. Les ulleres se m’entelaven pel baf. Una comèdia, I així n’ho he pres. Un dia plujós i gris, trist i anodí. Per animar cada dia, ens posen una cançoneta a les 12:00 h. No sé si la cançó ens animarà o ens augmentarà la pena o servirà per a minvar el contagi.Tota pedra fa paret. Pel carrer encara observo gent. Cap aquí, cap allà…em pregunte si a més de les instruccions hi ha alguna mena de control. Ja sé que la policia local és mínima. No sé si les forces de l’Estat fan o no controls al nostre poble. Com no isc no puc saber-ho.

Els discursos cansinos i avorrits dels responsables polítics continuen sense aportar molt més que paraules buides,repetitives i poc efectives. No sé si informen o desinformen. No ho sé.Tot són preguntes i dubtes en temps de tribulació.I el pico, o el bec…les estadístiques van de mal en pitjor. Estic començant a preocupar-me.Tinc dret a preocupar-me. El panorama cada dia va semblant-se més i acostant-se al «sálvese quien pueda»: ho dic perque tant a nivell dels diferents estats de la Europa, América…autonomies…..cadascú va a la seua i acudeixen als mercats internacionals per separat a nodrir-se dels materials mèdics neccessaris…

 724 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Pepe
  • Facebook
  • Facebook

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by Pepe (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics