Seleccionar página

CABÒRIES D’UN CONFINAT PEL COVID-19.DIA 13.

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Divendres,27 de març de l’any del Senyor de 2020.Tretzé dia de confinament.Ma mare diu que són els dimonis els que estan lliures i solts pels carrers. I no li falta raó.Sota el seu prisma de la realitat circumdant, observa i té por.I qui no?

Em temo que la situació encara s’allargarà. Donaria un poema per estar equivocat. No vull que m’acuseu d’alarmista, però cada dia confie menys menys. Ho sent. La meua capacitat d’observar i de raonar m’aboca a la crítica i al cabreig.El meu instint primari em diu que cada dia se sap menys d’aquest assassí, i que estan contenint-nos per evitar mals majors.I alguns estafadors posen en jaque a tot un Estat venent-los 650.000 tests per al coronavirus «fallancos»! Prova inequívoca de la desesperació.

Desitge amb tota la meua força i esperança que açò s’arregle. Que tot passe. Com tot lo món.Mentrestant, faig -com tots-el que puc dins de casa. He canviat l’estratègia d’exercicis físics i ara cada dues hores baixe i puge per l’escala dues vegades.M’agrada més aquesta estratègia. També he estat arreglant els ordinadors per a poder imprimir per wifi.Fins ara imprimia mitjançant una xarxa wifi compartint la impresora i per tant calia tenir engegat l’ordinador principal; ara he endollat la impresora directa al router per cable ethernet i no cal que l’ordinador estiga en funcionament.M’agrada més així.

Com sempre, documentals de National Geografic, alguna pel·li de Netflix. Alguna estrena del Kodi…i poc més, a més de parlar amb la família i intentar aprofitar el temps. La tele, cada dia la veig menys. El monotema televisiu cada dia em cansa més, encara que encara m’informe. M’agrada més la ràdio, molt més. Com tots els dies, les 2o:00 h. em sortit a aplaudir-avuí sense música- i ens hem acomiadat amb un «fins demà».

 1,224 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics