Warning: getimagesize(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14094438:SSL routines:ssl3_read_bytes:tlsv1 alert internal error in /homepages/6/d828467690/htdocs/public_html/wp-content/plugins/blog2social/includes/Meta.php on line 215

Warning: getimagesize(): Failed to enable crypto in /homepages/6/d828467690/htdocs/public_html/wp-content/plugins/blog2social/includes/Meta.php on line 215

Warning: getimagesize(https://quatretondadigital.es/wp-content/uploads/2020/03/COVID-19-Fumigant.jpg): failed to open stream: operation failed in /homepages/6/d828467690/htdocs/public_html/wp-content/plugins/blog2social/includes/Meta.php on line 215
CABÒRIES D'UN CONFINAT PEL COVID-19. DIA 14. - QuatretondaDigital

Seleccionar página

CABÒRIES D’UN CONFINAT PEL COVID-19. DIA 14.

Quatretonda,dissabte 28 de març de l’any del Senyor de 2020.Catorzé dia de confinament. Comence pel final: acabe el dia gravant com fumiguen el carrer per a desinfectar el poble de l’assassí invisible. Des d’aquí tres vítols pels valents voluntaris que estan portant a terme aquesta tasca.

Avuí, un dia més al sac.Tot lo món està infectant-se, em referisc a tots els països de la Terra.Segons diuen els noticiaris.Mentrestant veient com passa la vida.Vivint la vida.Les mesures governamentals s’han augmentat per tal de contenir la pandèmia. Tant de bo !

Les hores passen.Marquen els silencis.Hem avançat el rellotge una hora.Contra-natura.Ja el podem avançar una hora,tres,mil…que la mare Natura marcarà els dies i les nits, obviant les maniobres dels ignorants humans que volen dominar el temps, els mars i els ritmes de l’Univers.

I aquí som.Aquí estem.A l’espera.A l’espera desesperada del material mèdic que no acaba d’arribar. Que sempre està de camí i pròxim. Que el camí es fa llarg, més que els discursos i els sermons. Se’n recordeu del conte de «Pere i el llop ?». Pobretes ovelles!

 699 total views,  2 views today

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics