CABÒRIES D’UN CONFINAT PEL COVID-19. DIA 18.

Dimecres, 1 d’abril de l’any del Senyor de 2020.Divuité dia de confinament.Dia plujós.Sempre s’ha dit que l’aigua de la pluja netejava totes les misèries. A vore si és de veritat!.El lleixiu, remei molt antic, continua sent una eina contra el virus.Almenys, això és el que diuen. Encara que«Del dicho al hecho,hay mucho trecho».

El meu amic Salva em diu cada dia que escriga i no pare.I em dona ànims.Detall molt d’agrair, més encara si tenim en compte de qui vénen aquests consells, per a mí una de les persones més erudites que he conegut, i a més a més de la nostra Quatretonda.No conec a una persona que vullga i idolatre tant al seu poble com Salva. Gran part de la seua vida, del seu temps estan relacionats amb el seu poble.Jo, des d’ aquí vull ser el primer en homenatjar-lo, abans que ningú.Salva és un personatge tan singular i amb tanta saviesa que seria una llàstima que només arribara als qui estem més o menys a prop d’ell.Seria fenomenal que els seus treballs es poguessin donar a conéixer com a mínim a la gent del seu poble, el qual ell tant estima i adora. Al seu poble, Quatretonda el té idealitzat,el té situat allà dalt, més enllà de l’ìnfinit.I tot això es pot palpar en totes les seues aportacions literàries, tant publicades com guardades als calaixos de sa casa, esperant a aquell que diga : «LLàtzer, jo t’ho dic, desperta’t».Jo us convide a llegir els seus escrits qua té publicats a Qd.

Avuí també és dia de pico i pala.La pilota van passant-se-la d’uns a altres. No sóc home d’estadístiques, però si de sentit comú.Els Ertes ens tenen erts.Les paraules són paraules. Els fets són els fets.I el COVID-19 és el COVID-19. Ens ha caigut una damunt que ja vorem quan ens la podem llevar.

I la declaració del IRPF ? Què voleu que us diga? Comença avuí. Si has tingut la desgràcia d’haver tingut més d’un pagador al llarg de l’exercici econòmic deambulant d’un lloc a l’altre…ja voràs quina injustícia. Entre d’altres bogeries, si només has tingut un pagador (amo) fins 22.000 euros no estàs obligat a declarar.Si has tingut més d’un amo, el límit són 14.000 . Qué t’ha paregut canut?.Quan més fotut estàs, més et foten.

No puc estar content. Per naturalesa sóc pessimista.L’ampolla està quasi que buida.Quan parlen se’ls nota en la cara que ni ells es creuen ni una paraula de tot el que diuen.Maremagnum caòtic.Darrere d’un dia ve un altre.Menys mal que els bancs avancen uns dies el pagament de les prestacions.Ohhhhh…la salvació!

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES