Seleccionar página

CABÒRIES D’UN CONFINAT PEL COVID-19.DIA 22.

Dissabte,4 de març de l’any del Senyor de 2020.Vint-i-dosé dia de confinament.Diuen que el pico pica una mica menys avuí i que la cosa mostra alguns indicis de millora.És el que tots esperem.Amb totes les forces.Mentrestant alguns quartondins animen el paisatge urbà amb simpàtiques intervencions musicals com les que es mostren al vídeo de dalt tretes del facebook.Bona pensada!

La tarara si,la tarara no…mascaretes sí,mascaretes no. Mascaretes sí, sempre. El que passa és que de moment,no hi han.Per cap lloc.I les poques que en queden, a preu d’or.Poc a poc,com diu la gallina, sembla ser que aquí a les Espanyes ja s’estan produint eixes i tan necessàries mascaretes,respiradors,epis,desintectants…i altres per a que el bitxo puga ser vençut i la nostra vida quede fora de perill.

Les emocions ixen aquests dies i les tenim tots a flor de pell.Són les emocions les que al no estar ensinistrades, salvatges escampen les seues manifestacions per ulls i galtes a mena de xicotets rierols d’amor sincer i transparent.És curiós les mil formes o cent mil que tenim per a véncer les situacions díficils…més que vencer-les, camuflar-les i fer com si res passara. Encara que,al fons al fons…la processó va per dins.

 825 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics