Seleccionar página

CABÒRIES D’UN CONFINAT PEL COVID-19.DIA 24.

confinat,presoner
  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Dilluns,6 d’abril de l’any del Senyor de 2020.Vint-i-quatré dia de confinament. He decidit canviar el titol de «Diari» pel de «Cabòries».Mira, manies.D’eixes que no les curen els metges.Parlant de metges, eixirem tots graduats en medicina si mirem tot lo dia les teles.Quantitat de científics,doctors,metges,infermeres,biòlegs…i un sin parar d’especialistes ens informen cada dia,cada segon, del monotema.

Dilluns Sant d’una Setmana Santa atípica.Especial.En tots els sentits.I la vida està ahí, per a viure-la.Cadascú pensa el que pensa. La pensa és lliure.LLiure i sobirana.De moment.La llengua no l’és tant.Ni el teclat de l’ordinador.Ni les cames.El pensament, el més lliure perquè no té lligams que el puguen frenar, ni perills que el puguen amenaçar.El pensament gaudeix d’ immunitat. I la immnuitat és el salconduit de la llibertat

.Al carrer sant Pere cada dia canten els gojos del Crist de la Fe.I l`Himne de la Mare de Déu dels Desemparats.Les forces divines sempre han sigut invocades davant de desastres i cataclismes.La fe diuen que mou muntanyes.Carrer desert i cants que travessant els murs de les cases imploren al Totpoderós que passe prompte el mal.I el carrer tan a soles!

Cada dia ens assabentem d’algunes coses relacionades amb el COVID-19. Els mitjans no paren.Sòn les 24 h. sense parar.Ja no saps a qui fer cas.Ni qui dirà més veritats o mentires. El blat i la palla estan tan mesclats que farà falta molt de temps, molta reflexió i molta paciència per a afrontar amb coratge el futur que ens espera. Tot anirà bé…tot anirà bé…com de bé?

 746 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics