Seleccionar página

CABÒRIES D’UN CONFINAT PEL COVID-19.DIA 27

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail
per ells…

Dijous Sant, 9 d’abril de l’any del Senyor de 2020.Vint-i-seté dia de confinament i aniversari de QD, Més d’una dècada oferint el que sabem.Gràcies a tots : lectors,col·laboradors i visitants en general.Enguany, sota aquesta pandèmia la qual ens ha pillat en bragues o pilotes (per allò de no pecar de mascliste) i ha vingut a frenar el ritme del món sencer.Però no patiu, que continuarem igual de pròfecs, ho portem ben endins. Hui és el dia en què els qui vullguen ser sanadors s’han d’ensenyar l’oració-fórmula secreta sanatòria per a poder exercir de sanadors de mals de panxa,enfitats i altrres indisposicions digestives conjuntament amb el mocador que assenyala si estàs o no malalt. Jo ja fa anys que me la vaig ensenyar tal dia com hui.

Les xifres ballen,Les estadístiques també ballen segons les múltiples variants : interessos polítics,capacitats,preparació,mètodes emprats…les mateixes administracions donen diferents resultats.Els registres civils canten diferents cançons que aquelles que canten els portaveus del govern. No es posen d’acord ni ells.Ens cal a tots una mica d’humilitat.Caldria reconéixer els errors i deixar l’orgull a un costat. Ni tot s’ha fet bé ni tot s’ha fet mal.Urgeix un punt de començament zero i començar.Començar tots junts.

Cada vegada que navegue per les xarxes socials-i en són moltes vegades al dia- em ve al cap sense poder-ho remediar, aquella cançó de Serrat que deia: «Cada loco con su tema,/ contra gustos no hay disputa,/artefactos, bestias, hombres y mujeres,/ cada uno es como es/,cada quien es cada cual,/y baja las escaleras como quiere…»

Parlant de xarxes socials m’ha arribat pel watxap de l’ajuntament aquest vídeo produit per la Dansà de Quatretonda la mar de simpàtic i artístic.Molt ben treballat.Us convide a vore-lo, paga la pena! Es nota la professionalitat, la maduresa i el bon fer dels integrants d’aquest grup.En hora bona! En aquests dies tan difícils i complicats és un bàlsam veure-vos ballar.A casa.Amb l’ànima lliure.Junts per la dansà i el que ella representa:l’esperit de tot un poble!.

 1,367 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics