Seleccionar página

DIARI D’UN CONFINAT PEL COVID-19.DIA 29.

  • Facebook
…in memoriam…

Dissabte sant,11 d’abril de l’any del Senyor de 2020.Vint-i-nové dia de confinament.De la informació que m’arriba al confinament, a banda dels sermons cansinos bis de les nostres autoritats, observe un munt de contradiccions,Poques explicacions i moltes divagacions plenes de fum i més fum.Els telediaris no paren d’anunciar els «rankings» entre nacions : que si els Estats Units es porten la palma en nombre de contagiats i morts, que si a França…que si a Italia…per a fer-nos arribar que el mal està en tots els llocs i com si vullgueren pal·liar amb tota eixa informació la realitat nostra,una relitat brusca i totalmente desorientadora.Estic-estem-marejats i totalment desorientats.La tarara sí,la tarara no…Uns dies diuen blanc i a l’endemà negre.Que si mascaretes si,que si mascaretes no.Que si anar a treballar si,que si anar a treballar no.Com no s’aclarisquen prompte acabaran amb nosaltres…i a la fi, això serà més caos del que ara ho és.

Avuí, aquesta nit, havia d’haver sigut el ritus de «l’Encontre», tan genuí aquí a Quatretonda.Vos deixe un video per a que ho tingau en el record, per si voleu rememorar-lo.Una cerimònia a la que als últims anys no anava quasi que ningú, encara que ella es resistia a desaparèixer de l’escenari de tracicions i costums en perill d’extinció.

Un altre dia trist i absurd.De les poques coses que m’alegren el dia són les video-comferències que fem amb la familia.M’alcen l’ánim i em trauen algun que altre somriure.Em fan oblidar per uns instants de lo irracional de la situació.Avuí,al vore a ma mare en la pantalla se m’han oblidat tots els pesars i s’alleugerat la càrrega psicològica que cada dia de confinament va augmentant.Les persones hem naixcut per a la llibertat i per viure.

 719 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Pepe
  • Facebook
  • Facebook

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by Pepe (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics