Seleccionar página

DIARI D’UN CONFINAT PEL COVID-19.DIA 29.

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail
…in memoriam…

Dissabte sant,11 d’abril de l’any del Senyor de 2020.Vint-i-nové dia de confinament.De la informació que m’arriba al confinament, a banda dels sermons cansinos bis de les nostres autoritats, observe un munt de contradiccions,Poques explicacions i moltes divagacions plenes de fum i més fum.Els telediaris no paren d’anunciar els «rankings» entre nacions : que si els Estats Units es porten la palma en nombre de contagiats i morts, que si a França…que si a Italia…per a fer-nos arribar que el mal està en tots els llocs i com si vullgueren pal·liar amb tota eixa informació la realitat nostra,una relitat brusca i totalmente desorientadora.Estic-estem-marejats i totalment desorientats.La tarara sí,la tarara no…Uns dies diuen blanc i a l’endemà negre.Que si mascaretes si,que si mascaretes no.Que si anar a treballar si,que si anar a treballar no.Com no s’aclarisquen prompte acabaran amb nosaltres…i a la fi, això serà més caos del que ara ho és.

Avuí, aquesta nit, havia d’haver sigut el ritus de «l’Encontre», tan genuí aquí a Quatretonda.Vos deixe un video per a que ho tingau en el record, per si voleu rememorar-lo.Una cerimònia a la que als últims anys no anava quasi que ningú, encara que ella es resistia a desaparèixer de l’escenari de tracicions i costums en perill d’extinció.

Un altre dia trist i absurd.De les poques coses que m’alegren el dia són les video-comferències que fem amb la familia.M’alcen l’ánim i em trauen algun que altre somriure.Em fan oblidar per uns instants de lo irracional de la situació.Avuí,al vore a ma mare en la pantalla se m’han oblidat tots els pesars i s’alleugerat la càrrega psicològica que cada dia de confinament va augmentant.Les persones hem naixcut per a la llibertat i per viure.

 1,323 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ARA MATEIX

Users: 5 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics