CABÒRIES D’UN CONFINAT PEL COVID-19.DIA 30.

CABÒRIES D’UN CONFINAT PEL COVID-19.DIA 30.
…in memoriam…

Diumenge de Glòria, 12 d’abril de l’any del Senyor de 2020.Primer dia de Pasqua.Trenté dia de confinament.Dalt teniu un vídeo on podeu vore a Mossén Vicent Espasa beneint des del campanar a tot el poble tot solemnement.Benedicció especial, en una ocasió especial i en una situació especial.Detalls per a la Història.L’Altíssim des del campanar!

Hem vist com cadascú es menjava la mona com podia: sempre dins de casa, en família.En un pati o al menjador.A la terrassa.La mona de Pasqua.Un dia de Pasqua un xiquet plorava perquè el catxirulo no se li envolava...els dies de camp i sol ara són d’ombra i casa.»El dia de Pasqua, dia de les mones,ai que pantorrilles tenen les xicones…«…«Són tres dies de Pasqua, són tres dies de jugar,xics i xiques que no juguen,vénen a dotorejar»«Els fadrins del poble ja no pinten res, els que pinten ara,són els forasters…sí que pinten sí, sí que pintaran, que les xiques guapes a buscar-los van».

Les estadístiques no van a pitjor.Malgrat tot, queda molt de camí per a la normalitat.Si és que arriba algun dia.La teles, els llibres,les pel·lis,la conversa,el pensament,les plantes,les roses.l’ordinador,les xarxes,les migdiades,l’exercici físic…demà més…

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES