Seleccionar página

CABÒRIES D’UN CONFINAT PEL COVID-19.DIA 30.

CABÒRIES D’UN CONFINAT PEL COVID-19.DIA 30.
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
…in memoriam…

Diumenge de Glòria, 12 d’abril de l’any del Senyor de 2020.Primer dia de Pasqua.Trenté dia de confinament.Dalt teniu un vídeo on podeu vore a Mossén Vicent Espasa beneint des del campanar a tot el poble tot solemnement.Benedicció especial, en una ocasió especial i en una situació especial.Detalls per a la Història.L’Altíssim des del campanar!

Hem vist com cadascú es menjava la mona com podia: sempre dins de casa, en família.En un pati o al menjador.A la terrassa.La mona de Pasqua.Un dia de Pasqua un xiquet plorava perquè el catxirulo no se li envolava...els dies de camp i sol ara són d’ombra i casa.»El dia de Pasqua, dia de les mones,ai que pantorrilles tenen les xicones…«…«Són tres dies de Pasqua, són tres dies de jugar,xics i xiques que no juguen,vénen a dotorejar»«Els fadrins del poble ja no pinten res, els que pinten ara,són els forasters…sí que pinten sí, sí que pintaran, que les xiques guapes a buscar-los van».

Les estadístiques no van a pitjor.Malgrat tot, queda molt de camí per a la normalitat.Si és que arriba algun dia.La teles, els llibres,les pel·lis,la conversa,el pensament,les plantes,les roses.l’ordinador,les xarxes,les migdiades,l’exercici físic…demà més…

 992 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by Pepe (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

pels morts COVID-19.In memoriam.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics