Seleccionar página

CABÒRIES D’UN CONFINAT PEL COVID-19.DIA 31.

CABÒRIES D’UN CONFINAT PEL COVID-19.DIA 31.
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
…in memoriam…

Dilluns de pasqua,13 d’abril de l’any del Senyor de 2020.Trenta-uné dia de confinament.El petit CAOS continua.Al Credo diu que «ha de venir a jutjar, als vius i als morts».La pena és que no sabem quan.El mateix passa amb el material protector:mascaretes bones,epis,respiradors…Estan de camí,estan de camí (diuen els avorrits i cansinos personatges que cada dia ens canten la mateixa cançó per les teles)…31 dia de confinament i el camí es fa molt llarg,interminable.El cas és que un element tan senzill com és una mascareta no hi han prou per a tots.Si com diuen només aprofiten per a tres o quatre hores. es necessitarien 141.000.000-cent quaranta un milions de mascaretes cada dia! quantitat només a la imaginació dels quatre il·luminats.

Per a acabar-ho d’apanyar, oh miracle! el mannà del cel està a punt de caure.Les Espanyes promte seran terres de llet i mel com aquelles mítiques regions bíbliques. Estan a punt de caure del cel i sense parar, milions i milions d’euros per a tots els ciutadans: és el que diuen renda bàsica per a tots.Jo cada dia no pare de mirar cap a dalt,-ja em fa mal mal el coll-però com m’ho crec-no pararé fins que una pluja incessant d’euros regue cada dia les meues butxaques! I dic jo: si no hi ha ni per a pobres mascaretes, si estem endeutats fins el infinito i más allà…com serà possible açò del mannà? MIRACLE! MIRACLE!

En temps difícils i complicats els il·luminati ixen per tots els racons.I la desesperació fa fàcil les maniobres poc ètiques.«A rio revuelto, ganancia de pescadores».Els virus són perillosos, molt perillosos.El virus està matant-nos com a mosques.Però molt en compte amb aquells que aprofitant la desesperació dels innocents només pensen en traure rèdit en benefici propi, que haver-los haílos!

Han obert la veda per anar a treballar en alguns sectors productius com la construcció, la gran indústria…la cosa no està clara.Sense la protecció adequada ja veurem quins seran els resultats.Ho sabrem? La OMS avisa una i altra vegada : poc a poc, com deia la gallina, poc a poc.

 962 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

3 Comentarios

 1. Salva

  Quan jo era xicotet contaven un xiste que deia poc més o menos:

  Un Menistre estava donant una conferencia en el cine d’un poble i no parava de dir:

  ―“Ayer estuvimos en Villar de la Sierra de Santa Madre e inauguramos una Escuela y una Fuente.
  »Después, al día siguiente, fuimos a Villafranca de los Peces y allí inauguramos un grupo de casas acogidas al plan nacional de la vivienda económica…
  »Por la tarde pasamos por El Pinar de San Eulogio del Monte y cortamos la cinta del asfaltado de la nueva carretera que los une con…”

  El del bigotet i cabell engominat amb fijador Nibela de la Marina, Menistre de no sé què, d’inauguracions n’havia fet en quatre dies…, ni se sabe.

  Assegut a la primera fila hi havia un home que a cada “inauguració” movia el ditet negant. El Menistre estava hasta el gorro del que estava veient i parant la perorata publicitària li preguntà:

  ―“¿Por qué niega lo que digo?”
  ―“Porque yo soy viajante y he estado estos días por esos pueblos y no he visto nada”―, fou La resposta del home del ditet.
  ―“Usted lo que tiene que hacer es menos viajar y más leer la prensa”―, contesà el conferenciant.

  Ja he dit abans que tot és PRESUMPTAMENT, ho dic perquè jo allí no estava i clar, es conten tantes coses que ú no sap mai si… Com això era en temps antic, veges tu a saber… Igual era tot mentira…

  • SALVA

   COM ERA UN XISTE…

  • Pepe

   Boníssim, Salva! M’has alegrat el dia!

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics