CABÒRIES D’UN CONFINAT PEL COVId-19.dia 34.

Dijous,17 d’Abril de l’any del Senyor de 2020.Trenta-quatré dia de confinament.I continuem sense mascaretes FFP2 o FFP3. Trenta-quatre dies!.La guerra de les xifres entre uns i altres ha començat.Les dades cada dia ens tornen més bojos encara.La veritat vertadera està no se on.I el ball sinistre no para.Ball de morts.Ball d’incompetents.El ball dels desemparats.El ball dels innocents.

I enmig de la desgràcia i la pena,la llibertat d’expressió.El debat dels debats.Sembla ser que aquells que tenen el poder o part d’ell, volen controlar tot el que es diu.I a ells, qui els controla? Qui controla als controladors? Per a que es parle de la qüestió i s’oblide l’altra.Aquella que de veritat ens preocupa. Segons alguns, som els campìons del món en morts a causa del covid-19 per milió.Com s’ha gestionat i està gestionant-se la crisi? -No ho se.

El més important de tota la catàstrofe és la imaginació i la solidaritat entre els ciutadans.El poble està atent.En marxa.I cadascú fa tot allò que està a les seues mans i possibilitats.El poder del poble és el millor.Aquí al poble tot igual.Ja es poden adquirir mascaretes a la farmàcia, diuen que amb tres capes i al preu de 3,60 euros unitat.«Algo és algo».Encara que-ho torne a repetir-al cap de 34 dies, ja seria hora que la qüestió anara un poc més bé!.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 9 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES