Seleccionar página

CABÒRIES D’UN CONFINAT PEL COVID-19.DIA 40.

 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Dijous,23 d’abril de l’any del Senyor de 2020.Sant Jordi.Quaranta dies de confinament.Per fi ens han arribat a casa les desitjades mascaretes protectores contra el Covid-19 distribuïdes pel nostre ajuntament.Han arribat juntament amb una carta explicativa.I això està molt bé.M’agraden-les mascaretes- per moltes raons.Primera, perquè segons explica la carta, estan homologades.Segona són reutilitzables i es poden desinfectar : les instruccions ho expliquen.Tercera ,perquè estan fetes a la comarca.Tot són avantatges.I per això, sincerament hem de donar les gràcies perquè són unes mascaretes com cal.Està clar que a nivell de comarca es poden fer moltes coses bones.Un altre exemple que podríem resaltar dels bons resultats a nivell de comarca és l’oportunitat que ens dóna una empresa, Wifi la Vall per a gaudir de fibra òptica al nostre poble, encara que es pot millorar, y serie desitjable augmentar el cabal…però almenys el poder comptar amb fibra òptica ja és un èxit, una gran fita.Les grans empreses es desentenen en grans inversions als pobles xicotets com el nostre.On hi són?.Gràcies als fons europeus i a una bona gestió, a la fi s’ha aconseguit!

Els morts a nivell estatal continuen sent una barbaritat.Més de 400!.Els contagiats també augmenten.De moment crec que estem estancats.El govern central cau de tant en tant en contradiccions greus.I això no ajuda.Sembla ser que encara van una mica perduts, i això a aquestes altures, em preocupa.Falta coordinació.Falta solvència.Falta humilitat. Aquí, a la Comunitat Valenciana, les disculpes expressades pel President de la Generalitat, pels errors comesos que haja pogut fer, ja demostra la voluntat de tirar endavant i marca una actitud positica per resoldre i afrontar el proplema.Sempre, les disculpes aplanen els camins.TOTS FEM ERRORS.

Trobe a faltar les meues passejades a l’alba, escoltant la ràdio i pensant cabòries.Trobe a faltar la llibertat.El meu temps és presoner d’una cosa desconeguda,mortal i implacable.Enguany, pocs espàrrecs.Tant que m’agraden: més trobar-los que menjar-los.Trobe a faltar el poder anar a comprar allò que em vinga en gana. Trobe a faltar l’anar pel poble sense sentir-me culpable.Sense por.Sense sentir-me vigilat i criticat.El colp està sent dur i fort.I encara no s’acaba!

Cada dia esperant les estadístiques oficials.Cada dia una decepció més…llevat del dia que la xifra no arribà a 400 morts!.La qüestió està estancada.Ni avant ni arrere. A dir la veritat, avuí uns pocs més de finats.Descansen en pau!

 1,210 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

1 comentario

 1. Salva

  Hui dia del llibre…

  Tranquil amic, no s’apure tant.
  Què li estranya? Si viu en un país que no sap on estan les despulles mortals de don Miguel de Cervantes. I si de cas pregunta a algú per eixe nom possiblement, allà a València, li diran: “creo que esa calle està muy cerca de la Estación del Norte»…

  Sembla que n’hi ha prou gent encara pasturant junt amb el ramat, potser que ho faça amb bona voluntat perquè pensar “dóna mal de cap”.

  Escriga, per favor, més d’un vos ho agraïm…

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿CREUS QUE TOTES LES VÍCTIMES QUARTONDINES DE LA COVID MEREIXEN SER RECORDADES? ?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake
Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics