Seleccionar página

EL BOU DE SERGE 2020.

Ja el tenim pels nostres carrers anunciant la festa més important de Quatretonda: Els Bous de Sant Pere.Figura que cada any ens sorprén més per l’enginy i la tècnica emprada,cada any diferent i original, així que com per la imaginació del seu autor; Serge Jean Henri Beneito, conegut per «Serge l’espagnol.«El Bou Anunciador» en poc de temps ha esdevingut en en clàssic dels nostres carrers quan la festa de les festes s’apropa.El format i la seua aparició és quasi que màgic: apareix de sobte, un dia qualsevol, en un carrer qualsevol anunciador i desafiador.Una obra d’art.

I aquí el teniu, amb aires Picassians.Punt de trobada i testic del devenir d’uns i altres.Enguany, pel COVID-19 ell serà el protagonista principal. i el recordatori que amb treball i tenacitat tot és possible. El seu autor, Serge, és creatiu i pol·lifacètic.I sobretot tenaç i actiu.Escriu obres de teatre, actor,treballador incansable i una persona sempre à punt per ajudar al pròxim.

Ahi el teniu desafiant al COVID-19 amb la seua bravura i ímpetu.Això si, protegit per la seua mascareta, perquè ell sap que aquest virus que ens ataca pot amb el més fort, però no amb el més astut.Un any més el «Bou Anunciador» de Serge ens anuncia que malgrat tot, la vida irromp amb força i bellesa.Amb esperança.Visca l’art.Visca l’artista.

 1,579 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics