Seleccionar página

HISTÒRIES DEL COVID-19 MAI CONTADES

Començaré contant-te el motiu de lo que t´envie. Enguany he fet de moment 8 historietes (per a regalar, com totes, en els cumpleanys  d’amics i familiars)  i fa poc vaig donar la quarta d´enguany (també encara en plan bústia) i per via e-mail dita persona em va fer un curiós comentari i era el perquè en la historieta no deia res de l’estat actual en el que estem. La veritat és que en ninguna de les 8 he volgut  ficar res sobre virus i confinaments, però este comentari i els raonaments que em va fer han fet que aixó ho tinguera pendent i com un repte, i en els tres últims dies he discurrit un jolger guió i he fet una historieta sobre aixó, que com a novetat la regalaré a algunes persones via e-mail i tú eres la primera persona que la tens. Com vorás, al no tindre scaner he tingut que fotografiar  les 8 fulles i han quedat un poquet borrosetes, pero bé, com simplement és per a que ho tingues com a curiositat, crec que les podràs llegir bé.    No tenen prou qualitat (ni de imatge, ni d’estètica ni literària)  per a ser publicades en «Q.D.», però tens permís per a fer un comentari sobre ella en una de les teues «cabòries» d’éste confinament.Com a curiositat, dir-te que les dades de la llista de la plana final els  trac cada dia al migdia de  la web del «as» en un enllaç que té sobre totes les noticies sobre el virus. Vorás que en el número de contagiats arriba un moment que se’n mengen 1.000  (de 11.123 del dia 27 d’ Abril passen a ser només 10.180 al dia següent). També molts dies es repetix la mateixa numeraçió. i hi há dies que el llistat de totes les autonomies-parts de Espanya ixen 2 vegades i en numeros diferents. En fi, res que dir-te que ja no sapies. Espere que  Rosa i tú passeu un ratet entretengut llegintla i hasta una altra.

J. 

 2,098 Visites totals,  5 Visites avuí

Sobre el Autor

Jesus Tarrasso

Jesús Tarrassó. És un bon rastreador de biblioteques i arxius.Especialitzat en genealogia quartondina familiar ens informa amb treballs curiosos i interessants.Editor,autor i productor de històries gràfiques (PRODUCCIONES D A J ). És habitual a aquestes pàgines.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics