Seleccionar página

QUARTONDINS PEL MÓN: JOAN BENAVENT,PROFESSOR DE LA UDA I DE L’ESCOLA ANDORRANA

Avuí rescatem una interessant entrevista molt recientment publicada al Periòdic d’Andorra, al músic quartondí i professor de la UDA i de l’ Escola Andorrana Joan Benavent Peirò, un altre «quartondí pel món», on es reflecteixen les seues opinions al voltant del món de la música i de l’ensenyament.

https://www.elperiodic.ad/entrevista/78884/la-musica-millora-la-relacio-de-les-persones

També us adjuntem un preciós vídeo musical, «Al País de l’Olivera» on Joan i Marién mostren la seua professionalitat i virtuosisme regat amb bons sentiments, on la melangia i els records juguen un paper fonamental.Qd s’elegra al saber del triomf dels quartondins pel món.Força i avant!

 492 total views,  8 views today

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics