Seleccionar página

QUARTONDINS PEL MÓN: JOAN BENAVENT,PROFESSOR DE LA UDA I DE L’ESCOLA ANDORRANA

Avuí rescatem una interessant entrevista molt recientment publicada al Periòdic d’Andorra, al músic quartondí i professor de la UDA i de l’ Escola Andorrana Joan Benavent Peirò, un altre «quartondí pel món», on es reflecteixen les seues opinions al voltant del món de la música i de l’ensenyament.

https://www.elperiodic.ad/entrevista/78884/la-musica-millora-la-relacio-de-les-persones

També us adjuntem un preciós vídeo musical, «Al País de l’Olivera» on Joan i Marién mostren la seua professionalitat i virtuosisme regat amb bons sentiments, on la melangia i els records juguen un paper fonamental.Qd s’elegra al saber del triomf dels quartondins pel món.Força i avant!

 606 total views,  4 views today

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics