Seleccionar página

BATALLETES DE UELO I EL CAMPANAR DE QUATRETONDA

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

BATALLETES DE UELO I EL CAMPANAR DE QUATRETONDA

https://quatretondadigital.es/2012/04/04/l-impertobable-campanar/

El quatre d’abril de 2012 vaig escriure L’IMPERTORBABLE CAMPANAR i, què voleu, m’ha entrat “morriña”, i no pel dia i any que encara està prop, sinó que en aquesta etapa de la vida en la que estic vivint, ja ben entrada la senectut, és bo de tant en tant recordar aquells moments que foren un punt de canvi en l’existència de cadascú, i a sobre si aquest fet va ocórrer en eixa etapa inigualable on no hi ha problemes i, si n’hi ha, sempre tens als pares que no saps com s’ho arreglen que t’ho solucionen tot, només tens que anar a deixar-te acaronar pels seus braços…, i “assunt” solucionat!

Molts al poble no sabran de les vivències que hi conte, fa tant de temps… Ara els xiquets tenen IPod, IPad, XBraun, Xbox, Tablet, PC, Mòbil i, com no, el singular xinxulau del ius pic inglis, i estic ben segur que en oir contar aquestes “batalletes” de uelo no poden concebre que hagen existit.

Als amics de la infància especialment i a tothom que vullga recordar-les o també als que tenen curiositat per saber una mica més del que ha sigut viure i obrir el ulls al món en eixe poble que tant enyore, els dedique aquesta col·laboració de fa huit anys a QD.

Gràcies Campanar de Quatretonda per ser el far que m’ha guiat en les tempestes!

Salva

 909 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Salvador Alberola

Salvador Alberola és un lliurepensador que estima el seu poble.Des de la llunyania difon el seu pensar i la seua concepció del món.És conscient de la realitat que l'envolta i amb el seu criteri i estil opina i desenvolupa el seu pensament. La poesia,l'assaig i "les coses del seu poble" es veuen reflectides en aquestes pàgines.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 6 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics