QUARTONDINS PEL MÓN: MOISÉS MAHIQUES,AMB ESTIL PROPI.

Tinc la sort de poder dir que vaig ser mestre a la seua infantesa.Moisés era un alumne callat,reflexiu.Molt educat i poc xarrador.Un bon alumne.Una bona persona.Des d’aleshores he intentat seguir la seua trajectòria professional.Recorde la seua participació a les primeres setmanes culturals del poble on començava a despuntar.

El que primer crida l’atenció és el seu característic propi estil, la qual cosa ja diu molt.Els seus treballs et podran agradar o no, però només amb la primera ullada sabràs que l’obra encara sense signar, diu del seu autor, parla per ell.Pràcticament s’ha especialitzat en una tècnica, la qual domina i expressa.El joc de línies i moviment dels seus éssers dins d’eixe univers maremagnum de tota una filosofia i visió del món sota el prisma de l’originalitat.Per a entendre els seus treballs caldrà primer observar-los sense presa i dedicar-los el temps necessari per a tenir un concepte de la idea i la lògica.D’imaginar i seguir els traços de cada línia sense oblidar el conjunt global de l’obra.Part del secret està en sense deixar de vista la maixeta tenir sempre en compte el llatg fil interminable en cercle infinit que sempre juga amb les formes laberíntiques i que la caldrà fer-ho al mateix temps.Em crida l’atenció el caràcter quasi sempre grupal dels seus personatges.Integrats en el grup però paradòxicament tan allunyats uns d’altres en el pensament.Com si foren robots programats.Abstracció surrealista? Critica descarnada d’una societat individualista que no acaba d’encaixar ni comprendre els valors solidaris.Esforços titànics sense objectius clars.

Us presentem la seua web.Molt completa.Sobria.Com l’autor.Allí podreu saber moltes coses de l’obra de Moisés.Biografia,exposicions,programacions,treballs…Us assegure que paga la pena!

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES