Seleccionar página

CABÒRIES D’UN CONFINAT PEL COVID-19.DIA 67.

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Quatretonda, a 20 de maig de l’any del Senyor de 2020.67é dia de confinament.Fase quart creixent.Encara massa morts cada dia.Massa confusions.Uns diuen i altres desdiduen.Uns afirmen i altres neguen.Part de Madrid es rebel·la.La gent va fartant-se.I el problema no acaba.

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Finiquitant la passejada d’aquest matí, em trobe a l’amic Serge amb moltes ganes de reprendre el teatre.Jo crec que encara resta temps per poder representar-lo, que no veig les coses clares. Tant de bo les circumstàncies fossin favorables.Li he comentat que encara som a la fase quart creixent i que en queden algunes fases per a arribar a la plenitud per aconseguir la lluna plena.Veig serioses dificultats per a assumir la normalitat.La posta a punt de tota la maquinària estructural no s’ha resolt ni crec que es resolga a curt termini.Les escoles, el sitema educatiu en general, les empreses, els transports civils…tindran grans dificultats i serà impossible no assumir incerteses i riscos. I tots estos temes em preocupen molt.La burra haurà d’esperar a la quadra fins que la lluna plena ens anuncie que podem entrar a la «normalitat».

El turisme, imant de riquesa, s’ha quedat en estat catatònic i una mica des-imantat.I enfí, una boira espesa no deixa veure encara els negres efectes a llarg termini d’aquest bitxo cruel i roïn.A la fi les mascaretes s’han fet obligatòries quan ja han passat 67 dies del confinament per la gran pandèmia.I per què no abans? Supose que és perque aquí no hi havia ni una. Estem al que ens puga oferir el mercat estranger.Tantmateix, els bars i les terrasses de platja,segons hem vist per les teles, estan plenes i exhultants.La gent té ganes d’eixir com siga, malgrat els riscos!

Com d’esperar era, tots els grans events festius,religiosos,socials, culturals…han sigut suspesos. I esperem que siga solament per un any, que la cosa dista d’estar clara.

 1,234 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics