Seleccionar página

EXISTÈNCIA DE VIDA INTEL·LIGENT AL COSMOS

Us presente el paràgraf del començament de l’article publicat per un amic meu, músic de Corbera  ―que de l’assumpte sap un bon cabàs―, en una coneguda revista d’àmbit mundial i que molt amablement m’ha enviat perquè siga coneguda per tothom:

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

«La intensa activitat dels estudis i treballs al dia de hui es el resultat clar que fomenta la prova repetida d’una novella evidència en contra, o no, de l’oposició eterna. En essència és un cicle de retroalimentació positivat pel refinament de les estimacions prou probables d’un esdeveniment present o futur basat en el moviment rotatori de l’insegur acostament dels fluxos negatius ja estudiats en repetides circumstàncies i, com és prova manifesta de l’estudi consuetudinari, ens marca el manifest abans subscrit de la inestabilitat que apareix a l’estat en el que es troba actualment la causa que per parts alíquotes anirà desgranant-se segons ens mostren els corol·laris que apareguen una vegada es valore la visió imparcial que del tractament han fet els experts».

A que sí?

                                                                                   Salva

 1,029 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Salvador Alberola

Salvador Alberola és un lliurepensador que estima el seu poble.Des de la llunyania difon el seu pensar i la seua concepció del món.És conscient de la realitat que l'envolta i amb el seu criteri i estil opina i desenvolupa el seu pensament. La poesia,l'assaig i "les coses del seu poble" es veuen reflectides en aquestes pàgines.

1 comentario

  1. Pepe

    Jo què vol que li diga? -Que no ho entenc! Li sembla a «l’aló»:Paraules i més paraules…no sé…»La parte contratante de la primera parte será considerada como la parte contratante de la primera parte»

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿CREUS QUE TOTES LES VÍCTIMES QUARTONDINES DE LA COVID MEREIXEN SER RECORDADES? ?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake
Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics